If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
лек тоя проблем никва диагностика не го фаща... а до датчика имаше един който ми го похвалиха ама не се сещам за точното име! беше нещо марели ама кво беше...
лек тоя проблем никва диагностика не го фаща... а до датчика имаше един който ми го похвалиха ама не се сещам за точното име! беше нещо марели ама кво беше...
Навивам се още ама след няколко дни ще има кръц кръц на пинчето 15. Аз преди да почистя дросела гаснах два пъти на завой и беше кошмар за малко да събера уличните кофи, а зад мен имаше рейс добре че не ме залепи. После чистих дросела, колата пак клати, но поне не загасва.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
колеги реших да погледна тези две букси и ги изкарах от гнездата им(исках само да се огледам)след като ги върнах и на местата им дадох на контакт и ми светнаха индикациите за аербеците и не изгаснаха!!!ходих на диагностика и се оказаха грешки при вас имаше ли такова нещо?
156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/ sigpic
колеги реших да погледна тези две букси и ги изкарах от гнездата им(исках само да се огледам)след като ги върнах и на местата им дадох на контакт и ми светнаха индикациите за аербеците и не изгаснаха!!!ходих на диагностика и се оказаха грешки при вас имаше ли такова нещо?
При мен не, но аз когато бъзикам нещо по ел инсталацията ВИНАГИ ОТКАЧАМ МАСАТА НА АКУМУЛАТОРА
Няма значени че после еди колко си пъти трябвало да се запали за да се самообучи или нещо такова
Предпочитам това отколкото да гръмна някой бушон някъде.
Между другото тази жица излиза и е в единия куплунг който е над педала на съединителя
Май проблема ще се окаже само от дроселовата клапа. Аз като я изчистих и адаптирах проблемите сутрин изчезнаха. После като се позацапа пак започна да го прави. Изчистих я онзи ден и пак се оправи, но задължително след това и адаптация.
Май проблема ще се окаже само от дроселовата клапа. Аз като я изчистих и адаптирах проблемите сутрин изчезнаха. После като се позацапа пак започна да го прави. Изчистих я онзи ден и пак се оправи, но задължително след това и адаптация.
Може ли някой да ме открехне каква е тая адаптация на дроселова клапа?
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
аз знам за тая адаптация дето там колко минути седиш на контакт после палиш чакаш няколко минути и точно след изтичането се чувало как се адаптирала клапата ама нз дали върши работа!? аз пробвах,нотогава не я чистех нито ми клатеше обороти затова може да не съм я усетил...просто нямаше ко да правя докато чаках...
а я кажете ако я карам с откачен дебитомер какво ще стане,но аз я карам на газ а газта мие обикновенна.та така си мисля че при всяко превключване от бензин на газ е същото както да махнеш дебитомера.я дайте малко акъл.
а я кажете ако я карам с откачен дебитомер какво ще стане,но аз я карам на газ а газта мие обикновенна.та така си мисля че при всяко превключване от бензин на газ е същото както да махнеш дебитомера.я дайте малко акъл.
Аз моята я карах 2 месеца с разкачен дебитомер и спуках всмукателния колектор.
ама ти колега си я карал постоянно и само на бензин,а аз на газ и когато има некое бързо БМВ да му покажа що е бърза алфа
Да, аз нямам газ. Така си дойде от Италия и реших така да си я карам.
Ама то не пречи и на бензин да им се плаче като видят отзад надпис 1.8 отдалечаващ се бързо
Comment